10 hyvää syytä äänestää Joelia!

Pohditko vielä ehdokastasi? Tässä 10 hyvää syytä äänestää Joelia kuntavaaleissa 2021!

  1. Äänesi ei mene rasistille. Suomessa käytössä olevan suhteellisen vaalitavan mukaan ääni ei mene vain ehdokkaalle, vaan kasvattaa samalla myös ehdokkaan edustaman puolueen äänisaalista. Näin antamasi äänen vuoksi puolueen listalta voi päästä valtuustoon sellainen ehdokas, jonka tavoitteita et allekirjoita ollenkaan. Vasemmiston ehdokkaat ovat kaikki sitoutuneet ehdolle lähtiessään vastustamaan väkivaltaa, puolustamaan tasa-arvoa ja sanoutumaan irti kaikesta rasismista.
  1. Koet olevasi poliittisella kartalla enemmän vasemmalla kuin oikealla. Vasemmistoa äänestäessä voi luottaa, ettei ehdokkaasi yritä tehdä säästöjä tai voittoja heikoimmassa asemassa olevien kustannuksella.
  1. Harrastat jossakin yhdistyksessä ja haluat merkityksellisen harrastuksesi jatkuvan parhaalla mahdollisella tavalla. Turun Vasemmisto haluaa lisätä yhdistyksille jaettavien avustusten ja apurahojen määrää.
  1. Haluat äänestää kulttuurimyönteistä ehdokasta, joka pyrkii kehittämään kulttuuripalveluita monialaisuutta pelkäämättä. Joel haluaa, että Turku on kulttuurikaupunkina vahva kulttuurin taloudellinen tukija – ja mahdollistaa kulttuurille ja taiteelle myös toimivat ja kohtuuhintaiset työ- ja esiintymistilat.
  1. Arvostat ympäristöä ja haluat säilyttää kaupungin vehreänä. Vasemmisto haluaa, että ympäristöystävällisyys otetaan mukaan rakentamiseen ja korjaamiseen, ja että Turku hyödyntää entistä enemmän uusiutuvan energian mahdollisuuksia ja esimerkiksi puuta materiaalina. Puolue ymmärtää, että luonnon monimuotoisuus edellyttää myös joutomaiden olemassaoloa – ja onkin Turussa johdonmukaisesti puolustanut väljää ja luontoa kunnioittavaa rakentamista. Ehdokkaana Joel on vahvasti ympäristöystävällisen liikkumisen puolella, ja haluaa saavutettavaa joukkoliikennettä ja uusia turvallisia pyöräkaistoja, pyöräteitä ja pyöräkatuja.
  1. Tykkäät kirjastoista. Joel puolustaa kirjastoja asuinalueidensa yhteisinä olohuoneina, joissa voi rentoutua, innostua, työskennellä ja oppia.
  1. Arvostat koulutusta, olet opiskelija tai työskentelet koulumaailmassa: opetusalan ammattijärjestö OAJ pitää Joelia koulutusmyönteisenä ehdokkaana.
  1. Olet pienyrittäjä tai työllistät itsesi kulttuurialalla. Osuuskuntayrittäjänä kulttuurialan ja pienyrittäjyyden ilot ja murheet ovat tulleet Joelille tutuksi. Puolueena Vasemmistoliitto haluaa tukea nykyistä laajemmin myös mm. vapaan kentän toimijoita.
  1. Haluat Turusta hyvän kaupungin kaikille: Joel on kuntavaaliehdokkaana allekirjoittanut Seta ry:n ja Trans ry:n sitoumukset ja näin lupautunut toimimaan aktiivisesti sateenkaari-ihmisten hyvinvoinnin puolesta.
  1. Tunnet Joelin ja tiedät hänet hyväksi tyypiksi. Jokainen ääni on valtava osoitus luottamuksesta ja kannustaa jatkamaan kamppailua tasa-arvon, kulttuurin, ympäristön puolesta.

Sunnuntaina on viimeinen hetki äänestää – käytä valtaasi! Joelia voit äänestää Turussa numerolla 358.