Helli harrastuksiasi!

Viime aikoina olen kaivannut harrastuksiani. Yksin kotona jumppaaminen ei ole yhtä innostavaa kuin ryhmässä liikkuminen, eikä kuorolaulu oikein onnistu etäyhteyksien kautta. 

Kulttuuri ja liikunta tuottavat hyvinvointia monella tavalla. Ne luovat meille merkityksellisyyttä ja yhteisöllisyyttä elämään, ehkäisevät syrjäytymistä ja pitävät aktiivisena. Siksi minusta on täysin selvää, että mahdollisuus harrastaa kulttuuria ja liikuntaa olisi taattava jokaiselle – tulotasosta, iästä tai vaikkapa äidinkielestä huolimatta. Hinta ei saa olla este harrastamiselle ja itselle mieluisan harrastuksen löytämisessä auttaa omalla äidinkielellä tehty viestintä.

Olet varmaankin kuullut kyllästymiseen asti Suomen olevan yhdistysten maa; useat harrastukset pyörivät yhdistysaktiivien vapaaehtoistyöllä. Me Vasemmistossa pyrimmekin nostamaan yhdistyksille jaettavien avustusten määrää, jotta yhdistykset voisivat tuottaa hyvinvointia ympärilleen jatkossakin.

Asioihin voi vaikuttaa monella tavalla, mutta äänestäminen kuntavaaleissa on yksi hyvä keino. Myös harrastustoiminnan hellimisen kannalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s